2012. november 3., szombat

Sült camembert


Ez már annyira nagyon egyszerű, hogy nem is kellene hozzá receptet írni, mert szinte nincs is! De mivel már régóta itt motoszkált a fejemben az elkészítése, és most kész van..... megosztom veletek!

Kell hozzá fejenként egy kerek camembert. Ezeket kicsit bemetszettem, belerejtettem egy-két vékony szelet fokhagymát és mehettek a sütőtálba. Melléfeküdtek a gerezdre vágott almák és körték. Meglocsoltam olívaolajjal és ihatott egy tramini fröccsöt is (csak keveset, nehogy megszédüljön) és mehetett a 180C-os sütőbe 20-25 percre pirosodni. 

Amikor kész lettek, lehet tunkolni a megsült camembert kéreg alatti finomságot valami finom bagettel, vagy esetleg pirítóssal. 

Naná dukál hozzá egy pohár finom Tramini.......


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése