2013. december 26., csütörtök

Bloggerkarácsony 2013.

Tavaly is szerepeltem  egy ilyen játékban, és mivel idén nem láttam sehol a felhívást, hát kérdeztem.... Aztán Dina intézkedett és megszervezte az idei ajándékozást - amit ezúton is köszönök neki! Nagy izgalommal vártam a sorsolást, mind azért, hogy én kit kapok a sors kerekétől akit megajándékozhatok, mind pedig azért is, mert a női kíváncsiság dolgozik bennem, és szerettem volna tudni ,kitől kapom én az idén a meglepi csomagot?! Annyira jó volt ez a várakozás, a készülődés , igazi adventi időszakot hozott az idei egyébként rohanó mindennapjaimba... 
Megvolt a sorsolás és nagy örömömre én Tortafüggő Marisz -t kaptam , akit ajándékkal lephettem meg idén. Hát, az öröm után nagy volt az izgalmam, hogy mi lenne az amivel igazán örömet tudnék szerezni neki, hisz annyira profi, és aki ilyen profi, annak már annyi mindene van....de sebaj, gondoltam majd készítek valami személyest, konyhai dolgot, sütit....Aztán jó közbeszólt a munka és nem volt időm rá, amit most is nagyon sajnálok!!! Azért remélem örömet szereztem így is a csomaggal. Az biztos, hogy egy nagyon kedves bloggertársat ismerhettem meg így közelebbről, és az is biztos, hogy a jövőben jobban szem előtt tartom majd az írásait, hisz már szinte jó ismerősként olvasgathatom! 
Azóta újabb meglepetéssel szolgált nekem Marisz!!!! Nagyon megható volt, mert küldött nekem ő is ajándékot!!! Gyönyörű terítőkkel lepett meg , amit ezúton is köszönök!

De ugye a sorsoláskor az én nevemet-blogomat is megnyerte valaki! Mégpedig egy Őrülten jó ételekkel, ŐrültSzakács, azaz Steffel Csabi. Izgalommal vártam, hisz érdekelt, hogy ismeretlenül, férfi blogger létére milyen ötletei lesznek .... Ne haragudjon rám, de aki ismer, tudja, hogy milyen kíváncsi típus vagyok.....
Ezúton is szeretném megköszönni Csabinak, hogy időben, és nagy figyelemmel összeállított csomagja megérkezett!



Nagy meglepetések voltak ám benne....és kicsit el is érzékenyültem, bevallom! 
Mivel Csabi nem ismer, nem tudhatja, hogy én meg őrülten gyűjtöm a kiszúróformákat! ezért ez a meglepetése már telitalálat volt! Gyengém a levendula és a marcipán, ezekből is csempészett a csomagba, volt benne még finom csoki és bloggerhez méltón, saját készítésű karácsonyi sütike is! Ami külön figyelmesség volt tőle, a személyre szóló képeslap, és az ő blogjának a hűtőmágnese!! ezt nagy becsben tartom!

A készülődésen és az örömködő meglepetésen kívül külön jó ebben a játékban, hogy megismerhetjük egymást, egymás blogját és a későbbiekben akár távbarátságokat is hozhat egy ilyen bloggerkarácsony. 

Amit már most megígérhetek: jövőre veletek ugyanitt, ugyanígy!

Boldog karácsonyt kívánok minden gasztrobloggernek!




3 megjegyzés:

  1. Kedves Tünde! Nagyon örültem az ajándékaidnak, és mivel szerintem kicsit túllőttél a célon (két csomagba elég lett volna az ajándék, amit nekem küldtél), szükségét éreztem, hogy én is adjak valamit.
    Ja, és nem vagyok profi, csak szimpla háziasszony, aki már 42 éve süt-főz.
    Hasznos dolgokat kaptál Csabától, úgy látom, neked is jól sikerült a Bloggerkarácsony. :)

    VálaszTörlés
  2. Hűűűűha! :D Nem semmi! Csabi is nagyon nagyvonalú volt! :))

    VálaszTörlés